Rap aku suka, humor aku suka, Tegal itu karena kota nenek moyangku maka aku suka. Ketiganya terangkum dalam lagu? wah seru tuh!!. Yup……. ketika aku mengenal tegal ada di net, dan mendapat lirik dari jajul maka terbitlah lagu dibawah ini:

Bagi yang suka Alhamdulillah, bagi yang tidak suka kebangetan kami tidak keberatan, ini hanya memperlihatkan kreatifitas dari Anak Bangsa.

Balikan – Balik Jakartanan

Balikan…balikan… balik Jakartanan 3x

Nembe tak rasani, jebul ana taksi, mbuka lawang mburi..

Eee…laguea bocahe 2x

Dasar bocah umure dawa, dirasani kok malah teka

Rupane balikan sing Jakarta, saiki nganggo kacamata

pengrasane deweke sapa, karo kanca ora nyapa, apa matane wis buta?!?

dst……. silahkan download

Luruh Ilmu

*Ya ngandel nyong sih ngomong apa
lagi cilik kon sekola ora gelem
ngrasa kajogan barang wis kaplak
wis kaplak…wis kaplak (2x)

*kiye lagu sing judule luruh ilmu
tinimbang bocahe gering ora lemu
ora kurang banget ora penyakitan
tapi sebabe pancen kakehen pikiran
ya maklum nyong IQ-ne pas-pasan

*mulane bocah luruh ilmu temenanan
soale wajib awit seprit sampe mati
presiden nganjurna sekola sampe lanjutan
jarene ora dipungut bayaran
tapi sejen karo ana ning kenyataan

*cita-citane dadi guru agama
belajar ngaji esih alif,ba,ta,sa
awit sing Tk nganti sarjana
kon mulang awake dewek be ora bisa

*Ya ngandel nyong sih ngomong apa
lagi cilik kon sekola ora gelem
ngrasa kajogan barang wis kaplak
wis kaplak…wis kaplak (2x)

*kanggo apa sekola dhuwur-dhuwur
yen wis lulus jebule esih nganggur
aja remot ngrongokna suara ngawur
sing ngomong kakehen nonton sinetron si dul

*memang bener apa jarene wong
pengen kerja kepenak nganggo ilmu
tapi ilmu dudu nganggo luruh kerja

*luruh ilmu pancen akeh liku liku
luruh kerja juga akeh lika-liku
lika liku cari sekolah
lika liku menjadi kuli

*Ya ngandel nyong sih ngomong apa
lagi cilik kon sekola ora gelem
ngrasa kajogan barang wis kaplak
wis kaplak…wis kaplak (2x)

*yen ilmune duwur wis dijamin makmur
pengin dadi apa bae wis bisa diukur
asal aja sampe dadi dukun cabul
esih mending dadi dukun sunat
apa luwih apik yen dadi dukun bayi
bayangan rogo tapi olih gaji

*cita-cita boleh setinggi langit
asal aja jaluk ning tempat sing singit
mbokan dadi tumbale para dedemit

*ente bisa dadi apa bae
sing penting ente wis ana ilmune
dadi penyiar kaya DODI SA
pengin dadi penyair kaya API TOLAIRE
Apa dadi dalang kaya Ki enthus susmonoooo

*Ya ngandel nyong sih ngomong apa
lagi cilik kon sekola ora gelem
ngrasa kajogan barang wis kaplak
wis kaplak…wis kaplak (2x)

*luruh ilmu ora usah royal kadal
ora mesti mlebu ning sing formal
sing penting nimba ilmu endah pinter
bocah pinter..bocah pinter mbesuk dadi dokter
bocah bodo…bocah bodo…mbesuk dadi kebo
bocah pinter..bocah pinter mbesuk dadi dokter

bocah bodo…bocah bodo…mbesuk dadi kebo(3x)
bocah pinter..bocah pinter mbesuk dadi kebo.(ee..)

silahkan download